Skærmreparationsgaranti

Skærmreparationsgaranti er i øjeblikket kun tilgængelig for brugere i Indien.

Når du køber et abonnement på Kaspersky -appen, kan du blive tilbudt at købe et abonnement, der inkluderer en Skærm reparation garanti fra Servify, der delvist dækker udgifterne til reparation af din smartphones skærm.

Din udbyders tjenester kan variere afhængigt af området og den installerede version af appen. Du kan finde flere oplysninger i de fulde vilkår og betingelser for dit område.

For at acceptere garantien skal du aktivere den inden for 5 dage efter, at du har købt abonnementet. Du kan også aktivere garantien i løbet af din prøveperiode, men du må kun bruge den, efter du har købt abonnementet.

Garantien gælder for 1 smartphone, der er mindre end 2 år gammel, når garantidækningen begynder. Det gælder kun for smartphones fra følgende producenter:

For at lære mere, se venligst de fulde vilkår og betingelser for skærm reparation.

Vilkår og betingelser for skærm reparation i Indien.